ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ IDAFK



Αντιπροσωπεία του  Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)  παρέστη το Σάββατο 1 Φλεβάρη στα γενέθλια και κοπή πίτας του Ινστιτούτου Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών.
Στην εκδήλωση εκτός των άλλων έγιναν απονομές των πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων και σχολείων που διοργάνωσε το Ινστιτούτο, όπως επίσης και βραβεύσεις επισήμων, συλλόγων και εθελοντικών ομάδων για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία και το περιβάλλον. 
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) βραβεύτηκε για το έργο του παραλαμβάνοντας το αναμνηστικό από τον Διευθυντή του Μετεωρολογικού Κέντρου  κ. Κολυδά Θεόδωρο ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π. Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος, λέγοντας στον χαιρετισμό του πως : 
"Στη ζωή υπάρχουν δυο κατηγορίες,στην μια κατηγορία υπάρχουν οι θεατές και στην άλλη οι εθελοντές, σε αυτή την αίθουσα είμαστε οι εθελοντές,ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στο έργο όλων".
Επίσης ο κ. Καρυώτης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την Πρόεδρο του IDAFK κα. Ξένια Γεωργιάδου για το όραμα που έχει, το έργο της και την άψογη συνεργασία μεταξύ του Ινστιτούτου και του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.).
Συγχαρητήρια στο IDAFK για την άψογη εκδήλωση και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι συνεργασίας και εκπαιδεύσεων για πάρα πολύ καιρό.









ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ IDAFK ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ IDAFK Reviewed by Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου on 2:06 π.μ. Rating: 5